Træningsudstyr

Cyklen du tager med overalt


Sommeren kommer anstigende, og varmen er begyndt at finde til Danmark. Sommersæsonen kalder på os – og det samme gør campingsæsonen. Flere campister har allerede fundet campingvognen frem – det eneste, der mangler, er en smart foldecykel fra Scandinavian E-Bikes. En er foldecykel praktisk til campingvognen, hvis pladsen er trang.

 

Uden at gå på kompromis

Selvom det blot er den lille cykel, som kan foldes sammen, er der selvfølgelig ikke gået på kompromis hverken på kvaliteten eller udstyret. Alle foldecykler fra Scandinavian E-Bikes er udstyret med en smart eldreven baghjulsmotor, 7 SHIMANO gear og en smart kørecomputer. Udover det har Scandinavian E-Bikes på alle deres cykler et kvalitetsbatteri med høj ydeevne fra PHYLION – verdens største producent af lithiumbatterier til elcykler. Så samlet set får du en smart og praktisk cykel, som er nem at transportere med på campingferien og med et højt udstyrsniveau.

 

Det kan ikke blive nemmere

Hos Scandinavian E-Bikes er det eneste, du skal gøre at vælge, hvilken cykel du gerne vil have. Med deres onlinekoncept er det muligt for dig at få leveret cyklen fra fabrikken direkte hjem til dig. Leveringstiden er fra ordren bliver godkendt til, at du har den på 2-3 dage – og så har du en cykel, der er 98% samlet og næsten klar til brug, du skal blot samlet de sidste små dele på cyklen.

 

Showroom tre steder i landet

Hvis du føler dig mere tryg ved at have set den cyklen, som du skal køre på resten af sommeren, har Scandinavian E-Bikes også tre showrooms i Danmark. Et i Aabenraa, Aarhus og København, hvor du kan få rådgivning og en prøvetur, inden cyklen er din. Har du flere spørgsmål til Scandinavian E-Bikes kan du altid kontakte virksomheden, så er de parate til at hjælpe dig videre i din cykeljagt.

Træningsudstyr
Crosstraining for begyndere
Træningsudstyr
Gode råd til, hvordan du kan begynde at løbe
Træningsudstyr
Kæmpe verdenssport oplever vækst i Danmark
There are currently no comments.