Diverse

Husk at overholde alle krav til stævner og arrangementer


Er du ansvarlig for at planlægge et stævne eller anden form for sportsarrangement? Så bør du huske at alliere dig med leverandører, der kan garantere sikkerhed og godkendt materiale.

Afholder du sportsstævner, skal du i mange tilfælde ikke være så bekymret for, om baner etc. lever op til andre krav end dem, som sporten dikterer. Skal du huse tilskuere, have publikum siddende og evt. afspise dem, skal du derimod holde øje med sikkerhedskrav fra myndigheder.

Telte:

Mange idrætsforeninger vælger helt naturligt at afholde deres største fester, når vejret er godt. Det betyder nemlig, at man kan færdes udendørs, hvor der er plads til mange mennesker, så alle klubbens medlemmer kan deltage i festlighederne. Hertil er det skik, at man har et telt til, hvis vejret bliver dårligt, eller gæsterne skal sidde inde om aftenen.

Som arrangør skal du være opmærksom på, at der kan være en makskapacitet i de enkelte telttyper. Det er vigtigt at bide mærke i, da det står i relation til brandsikkerhed og kan give bøder, hvis der samles for mange mennesker i et ikke egnet telt. Er der tale om pavillon-typen, er der naturligvis færre regler, men ved leje at store telte, kan der være særlige regler, du skal kende. Spørg derfor gerne udlejningsstedet om dette.

Tribuner:

Mange vælger at leje en mobil tribune til deres arrangementer, så tilskuere kan se forskellige hold dyste dagen lang. Skal du have gæster siddende på en tribune, er det nødvendigt, du kender dens bæreevne samt sædeafstand og opgange, der relaterer sig til brandkrav. Spørg evt. ved udlejeren, om den pågældende mobil tribune er certificeret til den brugsform, du påtænker.

Fødevarer og alkohol

Skal du servere mad og udskænke alkohol? Så sørg for, du har dine tilladelser på plads, så festen ikke risikerer at blive lukket lige pludselig. Sørg for at maden opbevares og behandles ordentligt – gerne af personer med hygiejnekursus om muligt.

Udskænker du alkohol, så sørg for, du har den bevilling på plads og husk at kontrollere ID, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en person er gammel nok til at få udskænket.

 

Diverse
Undgå skader, når du træner
Diverse
Havearbejde giver god motion
Diverse
Få pulsen op med paintball
There are currently no comments.