Diverse

Find den træning, der passer bedst til dig


Der er mange muligheder, når det kommer til at finde den træningsform, der passer dig bedst. En god ide er først at indsnævre hvilke træningstyper, du finder interessante.

Holder du af skiftende omgivelser og vind i ansigtet, kunne løb eller cykling være vejen frem. Nyder du derimod at flytte rundt på møblerne derhjemme, eller hjælpe dine venner med at bære flyttekasser op på fjerde sal, ja, så kunne styrketræning være ideel for dig. Hvis du godt kan lide ideen om muskler og udholdenhed, er crossfit en stærk kandidat til din fremtidige træning.

Prioriter træningsglæden

Det vigtigste ved dit træningsvalg er, at det er noget, der giver dig glæde. Hvis ikke det gør dig glad, kan det være værd at overveje andre træningstyper, eller se på måden, du udøver din træning.

For eksempel kan løbetræning fremstå støjende og belejligt, hvis det foretages langs trafikerede veje eller i byens centrum ved cafeer og butikker. Her kan det være en fordel at bevæge sig ud af byen til grønne områder som parker eller skove. Luften er behageligere at indånde, og der er mere plads til spurt eller udstrækningsøvelser.

Styrketræning kan også gøres mere glædesfyldt, hvis det for eksempel udføres sammen med en træningsmakker. Ellers kan det gøres i et fitnesscenter, hvor der er ansatte, der står klar til at hjælpe og give gode råd.

Billig flexleasing

Det skal være nemt og behageligt at komme til og fra træning –  så er der større chance for, at du holder ved. Samtidig er det vigtigt at finde en billig løsning til dette, så økonomi ikke pludselig bliver en belastning, der tager overskud fra din træning. Her kan billig flexleasing være ideelt at bruge. Det er en løsning, der er billigere end den normale leasingaftale. Hertil er det også muligt at køre i en premium bil, der sikrer en behagelig tur til og fra træning.

En anden fordel ved flexleasing er, at mens du forbedrer din fleksibilitet og sparer penge på bussen, kan du prioritere et større budget til træningsudstyr, og derved gøre din sunde livsstil endnu sjovere.

 

Diverse
Planlæg en sund kost hele ugen
Diverse
Vælg det rigtige jakkesæt til anledningen
Diverse
Tænk på miljøet og kør på el-cykel