Diverse

Køber du din agurkesalat i supermarkedet?


Agurkesalat er en meget populær spise i det danske køkken, og man kan næsten parre den med alle retter. Netop fordi det er så populært, så betyder det også, at man kan finde agurkesalat i stort set alle supermarkeder. Det er dog en skam, at så mange vælger at købe den færdiglavet, da det faktisk er enormt nemt at lave en selv.

Som sagt så passer agurkesalat til næsten alle danske retter, og kan spises i løbet af hele året. Der er mange gode grunde til, hvorfor man selv bør lave en agurkesalat fremfor at købe den færdiglavet. Som en ting, så er det let og hurtigt at lave, og kommer derfor ikke til at tage en stor del af ens tid op. Derudover så er det også en god måde selv at styre, hvor meget sukker, man ønsker at komme i og krydre salaten, så det passer en selv bedst. Man kan altså selv holde overblik i, hvad der kommer i agurkesalaten, og kan på den måde også undgå forskellige tilsætningsstoffer, som man ikke har det samme overblik over, hvis man køber det i supermarkedet.

Sådan laver du en nem og lækker agurkesalat

Det er super nemt at lave sin helt egen agurkesalat derhjemme, og de eneste ingredienser, man skal bruge, er; 1 agurk, ½ dl sukker, 2 dl eddike, 1 dl vand og salt og peber til at smage til. Det første, man gør, er at blande eddiken med halvdelen af sukkeret, hvorefter der tilsættes vand. Man kan derefter smage det til med salt og peber og hælde resten af sukkeret i alt efter eget behag. Agurken skærer man i tynde skiver og drysser salt ud over, så det kan hjælpe med at trække væden ud, som man efter ca. 10 minutter presser ud af agurkerne. Til sidst er det bare at smide agurkeskiverne i eddikelagen og lade det stå i mindst en halv time, hvorefter man har sig en lækker agurkesalat.

 

 

Diverse
Tænk på miljøet og kør på el-cykel
Diverse
Sådan vælger du en gave til den aktive mand
Diverse
Invester i din sundhed på forskellige måder
There are currently no comments.