Diverse

3 små tips til en bedre træning


Her får du tre små tips der kan hjælpe dig til en endnu bedre træning, og måske motivere dig lidt ekstra til at komme afsted. Den bedste træning er den du kommer afsted til, så hjælp dig selv til at blive en endnu bedre udgave.

Træn med andre

Mister du motivationen af at skulle hive dig selv afsted til træning hver gang, så allier dig med en kammerat, der elsker at træne lige så meget som dig selv. Eller måske endnu mere, så de kan få slæbt dig med selv på de dage hvor du ikke helt orker det. På den måde får i begge mere motivation til at komme afsted, og træningen kan være en hyggelig ting, fremfor den sure pligt det til tider føles som.

God stemningsmusik

Den rigtige stemningsmusik i ørerne kan hjælpe til at få løftet det sidste sæt, eller få dig igennem de sidste, og hårdeste minutter af din cardio. Det kan være en dyr udgift at investere i et par gode høretelefoner, men så meget kan man spare på mobilabonnementer, hvis man undersøger markedet. Så kan du også bruge dit mobileabonnement til at ringe til din ven og spørge om han vil med ned og træne næste gang. Det rigtige netværk holder dig forbundet til omverden, også selvom din kammerat ikke kan komme med til næste træning.

Track din træning

Mange apps byder på gode tracking muligheder, så du kan holde øje med din træning og udvikling. De kræver dog, at du altid har et stærkt netværk tilgængeligt. Med eksempelvis yousee mobil kan du holde dig forbundet til internettet med dit mobilabonnement og altid følge din udvikling. En dårlig forbindelse til netværket kan give anledning til mange frustrationer og irritationer. Så gør dig selv den tjeneste at vælge et både godt og billigt mobilabonnement, så du altid har direkte adgang til dine resultater og træningskammerater. 

Diverse
Guiden til den perfekte mandlige fitnesskrop
Diverse
Tænk på miljøet og kør på el-cykel
Diverse
Stram huden op effektivt