Fitness

Derfor burde du dyre motion


Mange undlader at dyrke motion fordi de føler sig umotiveret. For at trøste sig selv samt berolige nerverne spiser de junkfood. Det har bare den følgevirkning at mange ofte føler sig svage og trætte. Kaffe, sodavand og energidrikke bliver ofte the go-to drik for igen at stimulere energiniveauerne. Problemet er bare, at koffein ofte har den effekt at forværre din træthed på længere sigt. Ingen motion samt den kontinuerlige spisning af junkfood bliver en ond spiral for helbredet, humøret og energiniveauerne. Denne artikel vil udpensle hvorfor du burde afværge denne onde spiral.

Man forbedrer sit datingliv, ved at være i god form

Der er mange tips på hvordan man bedst dater. Tjek listen over de bedste dating sider her. En af fordelen ved at være i god form, er at du bliver mere fysisk attraktiv for andre. Det betyder naturligvis at det vil være lettere for dig at få dates, samt vedligeholde de forhold som du knytter til dine dates. Der er videnskabeligt belæg for, at fysisk udseende er den vigtigste faktor, i forhold til at vurdere den kortsigtede dating potentiale som man ser i en anden. Mao. mennesker – både mænd og kvinder – ønsker at date fysisk tiltalende mennesker. En trænet krop er derfor en stor fordel.

Du får mere energi af at dyrke motion

Har du bemærket, at dem der typisk har mest energi og vitalitet er dem der motionerer sig? Det er typisk ikke dem, som drikker meget kaffe, der har meget vitalitet. Det er fordi træning – i modsætning til kaffedrikning – giver ægte energi. Den ildehørt sandhed er at drikke kaffe kontinuerligt svarer lidt til at piske sin hest dagen lang, med forventning om, at hesten yder bedre. Energi kommer ikke i en pille, eller i en drik. Den kommer som følge af hård, konsistent træning.

Fitness
4 fejl kvinder ofte begår i fitnesscenteret
Fitness
Få mere gang i træningen med en træningsmakker
Fitness
Derfor skal du løbetræne – og det skal du gøre bagefter