Fitness

Derfor skal du løbetræne – og det skal du gøre bagefter


Det er heldigvis aldrig for tidligt at begynde at løbetræne – men det kan desværre sagtens være for sent. At løbetræne gør rigtig meget sundt for kroppen, og derfor er det også en rigtig god ide, hvis du begynder på det. Det har mange gode effekter, men mange er også trætte af, at kroppen føles værre efter endt træning, men det er der heldigvis noget, som du kan gøre noget ved. Du kan eksempelvis bruge recovery boots, som i høj grad hjælper både ben og fødder. Læs mere her om recovery boots.

Det er det gode ved at løbe

Der er som sagt rigtig mange gode fordele ved at løbe, både for dit hoved og for din krop. Det er nemlig bevist, både at du kommer til at huske bedre ved at løbe, og at du har mindre chance for at blive dement senere hen i livet. Du får rigtig meget blod og ilt til hjernen, og det betyder, at du også ofte føler dig mere klar i hovedet efter endt løb. Det skal også siges, at løbetræning reducerer stress.

Løbetræning er på samme tid også bare godt for kroppen. For det første forbrænder det en masse kalorier, hvilket betyder, at det bliver meget nemmere at holde dig i form og ikke blive overvægtig. Det hjælper også til at styrke dine ben, hjerte og lunger, og det sørger for, at du har en meget reduceret risiko for slidgigt.

Det kan du gøre efter du har løbet

Når du så endelig har været ude at løbe, og du er klar til bare at falde på hovedet i seng, så er der dog noget, som du kan gøre for at sørge for at din krop kommer til at klare sig bedre. Det er nemlig at bruge recovery boots. Normalt bruger kroppen et godt stykke tid på at komme sig over sin træning, men recovery boots fremskynder den proces utrolig meget. De kan klare 48 timers normal restitution på kun 20 minutter.

Recovery boots øger nemlig blodgennemstrømningen i fødderne, og alt efter hvilken model du har, også i benene. De lindrer de ømme muskler og led rigtig meget. De fjerner på samme tid også en masse af de affaldsstoffer, som du opbygger i fødderne og benene, når du har været ude at løbe. Du er også så heldig, at recovery boots ofte har flere forskellige funktioner, så du kan indstille dem, lige som du foretrækker.

Fitness
Du kan sagtens træne derhjemme
Fitness
Skal du vælge styrketræning eller cardio?
Fitness
Sådan styrker du din krop til dit arbejde