Træningsudstyr

Gode råd til, hvordan du kan begynde at løbe


Du har måske sagt til dig selv længe, at nu skal det altså være, og nu skal du begynde at løbe. Men hver gang, at du så skal løbe, så kan du alligevel ikke rigtigt tage dig sammen til det. Du begynder at trække tiden ud, finde på overspringshandlinger og så dør de løbeture langsomt ud. Du vil dog gerne kunne løbe flere gange om ugen, og du vil gerne komme i bedre form. Heldigvis, er der mange muligheder for dette, og meget af det handler om at ligge en god plan og så gøre alt for at forsøge at følge den.

Det rette udstyr

Det er vigtigt, at du ikke bare løber i nogle almindelige sko, men at du har gode løbesko, der sikrer din fod og holder dig mere sikker. Du kan få mange forskellige løbesko herre og kvindemodeller, og det handler bare om at finde det par, der sidder godt på dine fødder. Du kan hurtigt belaste dine fødder unødvendigt meget, hvis du løber i sko, der ikke er gode for dig.

Nyt tøj og nye sko til løbeturen kan måske også give dig det ekstra skub for at tage ud at løbe, fordi du er bedre tilpas i nyt tøj.

Løb med en ven

En måde at sikre sig, at du kommer ud, er også ved at lave løbeaftaler med en ven. Herved holder i hinanden fast på det, og du kan ikke rigtigt aflyse på samme måde, som du kan, når det bare er dig, der skal ud at løbe. Det binder dig til aftalen, og ikke nok med det, så kan I også motivere hinanden og opnå bedre resultater. Det er også rart at lave sådan nogle ting med en ven, fordi det kan blive til en ting mellem jer, der også styrker jeres venskab.

Artikler
10 julegaveidéer til fitnesstypen
Træningsudstyr
3 gode grunde til at dyrke yoga
Træningsudstyr
Træningsudstyr til hjemmet