Kost og sundhed

Sådan bliver du en fremragende behandler


Der findes flere forskellige typer af terapi, men for det meste fokuserer den enkelte terapeut på et specifikt område af mennesket. Kropsmerter, fortrængninger, traumer og flere andre ting. Ofte må en klient gå til flere forskellige terapeuter for at finde lindring for sine psykiske og/eller fysiske smerter. Måske skyldes myoserne i nakken noget andet end et hårdt arbejdsliv? Måske skal der akupunktur til for at løsne musklerne op. Psyken og menneskekroppen er komplekse, men de er også sammenhængende.

Ansku mennesket holistisk

Det er muligt at tage en uddannelse, som anskuer mennesket holistisk. Hos body all mind kan du lære denne specielle form for kropsterapi, der kan hjælpe dig med at blive en til en fantastisk behandler. Uddannelsen kombinerer det bedste fra mange andre terapiformer, og du kan finde nogle gode eksempler her:

  • Massagetekniker. Stress er en tilstand der ofte sætter sig fysisk i kroppen, og en tilstand der kan lindres ved hjælp af massage.

  • Meditation er noget vigtigt, som du bør vide noget om. Det kan bruges til at skabe ekstra fokus, og meditation kan være med til at skabe et langt sundere liv.

  • Ernæringsterapi: Vores ernæringstilstand har en stor indflydelse på, hvordan både kroppen og sindet har det.

  • Osteopati: Kropsterapi, der anskuer kroppen som ét organ.

  • Zoneterapi.

Med en holistisk tilgang til terapi, kan du være helt sikker på at kunne hjælpe dine klienter med at få en dyb forståelse af dem selv. Det mentalt sunde menneske har også brug for en sund, smertefri krop.

Bliv til en god behandler

Ved at have et fokus på både kroppen og sindet som værende afhængigt af kroppen, kan Body All Mind terapeuten behandle mange forskellige former for lidelser. Du kan se det som en stor værktøjskasse, fyldt med de mest velafprøvede og effektive terapeutiske værktøjer.

Kost og sundhed
Din ryg er nøglen til en stærk krop
Kost og sundhed
Sådan kan du nemmere komme i form
Kost og sundhed
Det er effektivt og sikkert at fjerne karsprængninger med mikroscleroseringer