Diverse

Kaffeelskerens Guide til Silkeborg: 5 Uundværlige Cafeer


Silkeborg er en lille by i Danmark, og selv om det måske ikke er det første sted, man tænker på, når man tænker på kaffebarer, er der faktisk masser af gode steder, som vil gøre dit besøg endnu sjovere. Hvis du besøger området eller bare er på udkig efter et nyt sted at få dit daglige koffeinfix, har jeg samlet en liste over de 5 bedste caféer i byen. Tag nu din yndlingsdrink og lad os komme af sted!

1. Kaffekultur

Kaffekulturen er en stor ting i Silkeborg. Faktisk er det en af grundene til, at folk kommer hertil. Byen har cafeer overalt, og de er alle unikke på hver deres måde.

Hvis du selv vil opleve kaffen, så er her 5 uundværlige caféer:

  • Coffee Lab (www.coffeelabdk) – Dette sted er blevet kåret som Danmarks bedste kaffebar flere gange af populære medier som Politiken og Berlingske Tidende samt forskellige internationale publikationer som Food & Beverage Magazine (UK), World Barista Championship Guidebook 2010-2011 Edition og meget mere! Kvaliteten på dette sted er uovertruffen; alt fra deres bønner hele vejen ned gennem deres udstyr er nøje udvalgt af ejeren Steen Thomsen selv, som tror stærkt på kun at bruge økologiske materialer når det er muligt

2. Biblioteket

Biblioteket er et fantastisk sted at studere. Der er en hyggelig atmosfære og et godt udvalg af bøger, tidsskrifter og aviser. Der er også brætspil, som du kan låne gratis!

3. Guerilla Coffee House

  • Guerilla Coffee House

Denne hyggelige kaffebar ligger ved vandet og har en fantastisk udsigt over Silkeborg Sø. Caféen har åbent fra kl. 8 til 18 mandag til fredag, men de har andre åbningstider i weekender og på helligdage.

Guerilla Coffee House serverer god kaffe og lækker mad, herunder deres signatur-sandwiches med laks eller skinke på rugbrød (49 kr.). Der er også kager, wienerbrød og andre søde sager, hvis du er sulten!

Priserne her er rimelige i betragtning af den høje kvalitet af deres drikkevarer: en almindelig kop latte koster 26 kr., mens en Americano koster 25 kr. – begge dele er inklusive gratis opfyldning!

4. Impresso

Imprinted er en populær café med et bredt udvalg af sandwiches, salater og kager. Den mest kendte ret på Imprinted er deres hjemmelavede pommes frites med forskellige toppings såsom karryketchup eller parmesanost. De serverer også kaffe, som du selv kan tilpasse ved at vælge mellem forskellige typer mælk (herunder soja) og sukkererstatninger som stevia eller honning.

Imprinted er ikke kun populær blandt de lokale; den besøges også af mange turister, som kommer til Silkeborg, fordi de gerne vil opleve, hvad Danmark har at byde på uden for København. Caféens interiør er indrettet på en måde, så du føler, at du sidder hjemme, mens du nyder dit yndlingsmåltid i sofaen – men hvis du foretrækker ikke at have selskab under morgenmaden, så er det ikke noget problem! Dette sted har også masser af udendørs siddepladser til rådighed!

5. Lille Hus Café

Little House Café ligger på hovedgaden i Silkeborg, så den er nem at finde. Caféen har en hyggelig atmosfære og serverer lækker kaffe. Hvis du er på udkig efter noget sødt, har de også kager og sandwiches, som kan spises på stedet eller tages med. Personalet er venligt og hjælpsomt, hvilket gør Little House Café til et godt valg, hvis du ønsker at flygte fra hverdagens travlhed for en stund!

Hvis du er i området, kan du besøge disse topcaféer

  • Hvis du er i området, skal du besøge disse topcaféer:
  • The Coffee Lover’s Guide to Silkeborg: 5 uundværlige caféer
  • I Danmark og andre steder, en uforglemmelig kop kaffe
  • Her er vores yndlingscaféer rundt om i verden for alle kaffeelskere
  • Vores bedste bud på gode kaffesteder på planeten Jorden (og videre)

Jeg håber, at du nød denne liste over fem uundværlige caféer i Silkeborg. Hvis du er i området, kan jeg varmt anbefale dig at besøge disse steder og prøve noget af deres lækre kaffe. De har noget for enhver smag, uanset om du kan lide dit bryg stærkt eller sødt!

Diverse
Havearbejde giver god motion
Diverse
3 små tips til en bedre træning
Diverse
Husk at overholde alle krav til stævner og arrangementer