Diverse

Stram huden op effektivt


Føler du, at huden trænger til at blive strammet op? Det kan være, at du har

  • Begyndende rynker
  • Arret hud
  • Uren hud
  • Solskader
  • Strækmærker
  • Eller anden form for irriteret hud.

For mange fylder det utrolig meget i deres hverdag. I den forbindelse kan du bruge Dermaroller, som er et behandlingssystem, der effektivt kan bruges på alle hudtyper. Du kan booke tid til behandling med dermaroller i dag.

Hvordan foregår behandling med dermaroller?

Der er nogle behandlingssteder, som kombinerer Dermaroller behandlinger med Mesoterapi. Denne behandling indebærer, at man laver en Dermaroller behandling, hvor man samtidig bruger forskellige syrer og kommer disse i huden, som bliver blandet i forhold til din hud. Alt afhængig af situation finder man ud af, hvordan blandingsforholdene skal være. Det afhænger blandt andet af formålet med behandlingen. Er det fx mod slap hud, ar og porer dybe rynker eller noget helt fjerde, så vil blandingsforholdene variere.

Der er mange muligheder for at lave den ultimative behandling, som passer til netop din udfordring. Men tanken bag behandlingsformen er, at huden vil danne nye friske celler, og det er herved, at du kan opnå positive resultater.

En klinik med stor erfaring i behandlingsformen

En Klinik, som har stor erfaring med behandlingsformen Dermaroller, er Klinik Q. Du har mulighed for at få behandling i Charlottenlund eller på Frederiksberg i København ved denne klinik.

Husk Klinik Q arbejder de med en dybde på 1,0 mm. Og 1,5 mm. Du kan desuden købe et hjemmesæt med Dermaroller, hvor dybden er 0,5 mm. Det er altså noget lavere end på klinikken. Men der er nu engang forskel på at få lavet behandlingen af en professionel kosmetolog, og når du selv laver behandlingen. Den vil alt andet lige være mest effektiv hos en klinik. Men synes du, det er for omkostningsrigt, så kan du som alternativ udføre behandlingen hjemme, som er bedre end ingen behandling for huden.

Diverse
Havearbejde giver god motion
Diverse
Guiden til den perfekte mandlige fitnesskrop
Diverse
Hvad du skal være opmærksom på, når du køber e-cigaretter
There are currently no comments.