Kost og sundhed

Tilskud til din træning


Vi kender alle det at træningen ikke forløber helt som forventet, og følelsen af der mangler et lille tilskud. Her kommer der en lille guide til hvilke produkter der blandt andet findes, samt hvad de gør for dig og din træning.

Fornyet energi

Hvis vi tager udgangspunkt i et af Danmarks nyere mærker, ATNU, så tilbyder de en række af produkter til at forbedre din træningspræstation.

Til at forbedre energiniveauet til både træning eller blot hårdt arbejde, har de flere produktmuligheder.

Til den der gerne vil have et produkt der kan holde længe, findes der produkter på pulverform, som blot skal blandes sammen med vand, for at skabe en energidrik perfekt til træningen.

Disse energidrikke indeholder kulhydrater og elektrolytter, til at altid bevare væskebalancen. Drikkene kan selvfølgelig fås i flere smagsvarianter.

Skal energien hentes, uden at bruge tid på at mixe pulveret med vand, kan man købe de små hurtige varianter, i form af enten en koncentreret energi gel eller energibar. En energi gel giver et meget koncentreret energiboost, som reagerer hurtigt.

En af ATNU’s energibare, kan være meget håndterbar som et mindre mellemmåltid, enten inden, under eller efter træningen.

Er man søgende efter et produkt, man kan tage dagligt til at holde styr på væskebalancen, reducere træthed og hjælpe med at musklerne kan præstere, så er atnu’s elektrolyttertabs helt ideelle. Læg blot en af disse tabs i et glas vand, og drik når den er opløst. Disse indeholder alle de vitaminer din krop har brug for, for at køre i højeste gear.

Tilskud til større muskler

I situationen hvor musklerne skal vokse sig større, kan et proteintilskud være vejen frem. Med en fokuseret træning, kan ATNU’s proteinprodukter være behjælpelige på vej mod målet.

Deres proteinpulver er et nemt tilskud til træningen eller som et hurtigt mellemmåltid. Pulveret blandet nemt i vand eller mælk og fås i flere smagsvarianter.

Igen, hvis man tit er på farten, kan man med fordel skifte over til ATNU’s proteinbare, som også fås i flere smagsvarianter.

Kost og sundhed
Sådan bliver du sund i organerne
Kost og sundhed
Din ryg er nøglen til en stærk krop
Kost og sundhed
Husker du at drikke nok vand?
There are currently no comments.