Træningsudstyr

Fitnessguide: Dette kan du bruge en kettlebell til


Den lille kanonkugle med håndtag ses efterhånden i flere og flere fitnesscentre landet over og er blevet en fast del af træningen for mange fitnessentusiaster. Indenfor de seneste par år har dette specielle træningsredskab vundet stor popularitet pågrund af dets evne til at aktivere og styrke kroppen. Alt dette lyder meget godt, men hvad kan du helt præcist bruge en kettelbell til? Dette kan du blive klogere påher.

Dette kan du bruge din kettlebell til

  • Allround styrketræning. Den helt store fordel med en kettlebell og derfor ogsånoget af det bedste, du kan bruge en kettlebell til, er at træne hele kroppen påsamme tid. De forskellige sving, du kan lave med en kettlebell, aktiverer ikke blot armmusklerne, men ogsåresten af kroppen, hvilket resulterer i et bedre overordnet resultat og en lang mere effektiv fedtforbrænding.
  • Kalorieforbrænding. Kæmper du med ekstra kilo påsidebenene, er en kettlebell det helt rigtige redskab til dig. De mange dynamiske bevægelser, som øvelser med en kettlebell giver, aktiverer flere muskelgrupper ad gangen og sætter således mere gang i forbrændingen end de typiske træningsøvelser, der som oftest er mere isolerende og dermed kun træner én muskelgruppe ad gangen.
  • Smidighedstræning. De mange forskellige sving og rotationer under træningen med en kettlebell er ogsåmed til at gøre dig smidig. Har du problemer med stivhed eller spændinger i kroppen, er kettlebell øvelserne ogsågode her, da hele kroppens muskulatur kommer påprøve og bliver løsnet op.
  • Optimering af traditionel træning. Du kan ogsåvælge at opgradere de velkendte træningsøvelser ved at bruge en kettlebell som ekstra vægt, når du eksempelvis laver lunges, maveøvelser, rygøvelser osv. Påden måde gør du øvelserne mere udfordrende og intense, hvilket i sidste ende giver dig et bedre træningsresultat påkortere tid.

Er du interesseret i hjemmetræning, såkan du med fordel fåhjælp til finansieringen af kettlebells pånettet, sådu nemmere kan komme i gang med træningen – læs mere på denne hjemmeside.

Træningsudstyr
Cyklen du tager med overalt
Artikler
10 julegaveidéer til fitnesstypen
Træningsudstyr
Sådan kan du træne, når det passer dig
There are currently no comments.