Cardio

Cykling er en sund og effektiv motionsform


Frister sofaen mere end de anbefalede 30 minutters daglige motion? Eller er tanken om at løbe en tur helt uoverskuelig? Så skulle du i stedet overveje at finde cyklen frem. For cykling er en super god måde at trimme kroppen på, styrke helbredet og smide de overflødige kilo. Cykling er ikke kun godt for et muligt vægttab, men ligeledes for:

• Energiniveauet
• Konditionen
• Det personlige overskud
• Humøret
• Selvtilliden

Cykling er altså suveræn motionsform for hele kroppen, hvoraf den både styrker de store muskelgrupper, hjertet, kredsløbet og sætter forbrændringen i vejret. Har du problemer med knæene eller overvægt? Så er der heller ingen undskyldning. Cykling er nemlig mere skånsomt en løb og gang, hvorfor den ikke belaster dine muskler og led i samme grad. Der findes ligeledes ikke en undskyldning om dårligt vejr. Husk du kan cykle i al slags vejr, bare du har de rigtige klæ’r.

Her kan du købe din nye cykel

Der er mange forskellige cykler og typer, hvorfor du skal gøre op med dig selv, hvilken type, du ønsker at investere i. Er det høj fart på landevejene du ønsker? Eller er det op og ned i bakkerne i skoven, der trækker dig? Valget afhænger af, om du skal investere i en racercykel eller en mountainbike. Din lokale cykelhandler i Frederikshavn, Hjørring & Aalborg har alt, hvad hjertet begærer inden for cykler, og har derfor et stort sortiment uafhængig af, om du vælger racercyklen eller mountainbiken. Det kan også være, at du ønsker dig en citybike, som transsportcykel, så er det også muligt. Valget af en bestemt type afhænger af mange faktorer, eksempelvis hvor ofte du vil cykle, hvor langt du vil cykle, og hvad formålet er. Dette hjælper din lokale cykelhandler dig med at afklare således du får mulighed for at investere i lige præcis den cykel, der matcher dine ønsker og behov.

Cardio
Guide: find de rigtige løbesko til dig
Cardio
Kend dit løbeniveau, før du kan forbedre det
Cardio
Alle kan finde tid til motion i hverdagen – og bør gøre det
There are currently no comments.