Kost og sundhed

Det er effektivt og sikkert at fjerne karsprængninger med mikroscleroseringer


Ved at indsprøjte læremidlet Aethoxysclerol i de små blodårer, kan karsprængninger sikkert og effektivt behandles, så de efterfølgende går til grunde. Det hjælper Åreknudeklinikkerne med.

Åreknudeklinikkerne er eksperter i at fjerne åreknuder og karsprængninger, og deres erfarne behandlere er certificerede af sundhedsstyrelsen.

Karsprængninger ses oftest som trådlignende blodårer, der ligger helt overfladisk i huden og derfor kan medføre områder med blå eller lilla misfarvning. Faktisk opstår de oftest sammen med åreknuder, og kan også komme som følge af eller før en operation for åreknuder.

De forsvinder ikke af sig selv, men har tværtimod en tendens til at forværre. Som udgangspunkt kan man ikke mærke dem, og det gør dem oftest til et kosmetisk problem, men de kan godt hos nogle være smertefulde.

Det er altid vigtigt at se på, om der er underlæggende åreknuder, inden dine karsprængninger eventuelt skal behandles, for hvis der er det, så skal åreknuderne også fjernes. Den bedste metode til fjernelse af karsprængninger er at sprøjte en væske ind i karsprængningerne med en meget tynd nål.

Dette får dem til at lukke sig og de vil i reglen forsvinde i løbet af nogle uger. Nogle har brug for en behandling mere, men det vurderes løbende.

Kost og sundhed
Sådan kan du nemmere komme i form
Kost og sundhed
Tilskud til din træning
Kost og sundhed
Derfor foretrækker danskerne en e-cigaret som rygestopmiddel
There are currently no comments.