Kost og sundhed

Sådan bliver du sund i organerne


Stræber du efter en sund krop, kan vi give dig nogle tips og tricks til, hvordan du nulstiller kroppen for alle dens affaldsstoffer. Læs med og se, hvad du kan gøre for din krop.

Udrensning af affaldsstoffer

Dette er et vidt begreb, men ikke særlig uoverskuelig. Der er mange måder at udrense kroppen. Et godt sted at starte er at drikke nok med vand. Måden man kan udrense kroppen med vand på, er hele tiden at indtage væske.

Når du står op, skal du drikke et stort glas vand på tom mave. Når det du har drukket, skal ud igen, er det vigtigt at du får det ud, ligeså snart du kan mærke, at du skal tisse. Dernæst skal du indtage endnu et stort glas vand og vente på det atter skal ud igen. På den måde får du renset din tyndtarm for de fleste affaldsstoffer. Det er vigtigt, at du ikke må indtage andre former for væske end vand, når du kører udrensning af tyndtarmen.

Det er klart en fordel at få en fuld udrensning af hele kroppen. Det kan man blandt andet få gjort hos body.sds.dk, som er specialister til denne metode. Du kan besøge deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om udrensning af kroppen.

Helseprodukter, som gør en forskel for dig og din krop

Det er vigtigt at huske på, at man skal indtage sund føde, selvom man har fået en nulstilling af kroppen, så du ikke bare skal starte forfra. Det er en god ting at indtage flydende helsekostprodukter, da de nedbrydes og optages meget hurtigere end mad.

Et fantastisk helsekostprodukt er Pukka te. Den er kendt for sine gode sunde egenskaber for kroppen, som hjælper med at opretholde din sunde livsstil.

Pukka har lavet et nyt produkt, som stadig er te, men lavet på planterod. Måden det er lavet på har en fantastisk positiv effekt for kroppen og er en fremragende investering for din krops sundhed. Du kan læse mere om denne nye unikke version af téen med ginseng.

Hold fokus på din krop

Det er vigtigt at du iagttager, hvordan din krop reagerer på disse nye ting. Du bør kunne mærke en klar forbedring af din fysiske og mentale tilstand. Mange personer som har benyttet sig af disse råd, har haft stort glæde over resultaterne og forøget livskvalitet.

Du skal sørge for at følge disse råd regelmæssigt, for at opretholde den optimale sundhed af din krop. Det er en god idé at lave udrensning af tyndtarmen, som du selv kan gøre, en til to gange om ugen. Den fulde udrensning bør du gøre en gang om måneden eller en gang hver anden måned for at kunne mærke den fulde effekt.

Dernæst skal du tænke over, hvad du spiser og det er en god idé at følge en kostplan, for ikke at blive fristet af fødevarer, som er dårlige for din krop.

Det er en god ting at informere dine venner og familie om din livsstil, så du undgår frustrerende situationer til komsammener.

Til sidst er der at ønske dig al held og lykke med disse tips og tricks. Det er en god idé at føre kalender på dine udrensningsforløb og tilføje din kostplan til den også, for at du kan forblive sund og glad for dit liv og tilstedeværelse.

Kost og sundhed
Tilskud til din træning
Kost og sundhed
Det er effektivt og sikkert at fjerne karsprængninger med mikroscleroseringer
Kost og sundhed
Sådan kan du nemmere komme i form
There are currently no comments.