Diverse

Hvad du skal være opmærksom på, når du køber e-cigaretter


Når du har taget beslutningen om at gå fra tobakscigaretter til e-cigaretter, så er det vigtigt, at du finder den type e-cigaret, som passer til dig og dine behov. Der er et kæmpestort marked af

e-cigaretter, derfor kan det være svært at gennemskue, hvilken type du skal vælge, og hvad du skal kigge efter?

Hvilken type e-cigaret?

Når først du skal til at købe en e-cigaret, kan alle de forskellige termer og informationer sikkert virke overvældende, fordi hvad betyder alt det? Når du skal ud at købe din e-cigaret, så er det vigtigt, at du ved, hvad det er, du reelt set vælger imellem.

Alle e-cigaretter fungerer på samme måde. Det der rent teknisk sker, er at du damper e-juice eller væske, væsken bliver varmet op igennem det, der hedder en coil.

Her er samlet en kort guide, som gerne skulle give dig et større overblik, så det bliver nemt og overskueligt at vælge e-cigaret.

  • Cigalikes

Det er e-cigaretter, som både ligner tobakscigarretter, er på samme størrelse og samme vægt. De fleste steder kan du kun købe dem som engangs-e-cigaretter, men det er ikke utænkeligt, at de også findes, hvor du kan genbruge dem.

  • Normale e-cigaretter

De e-cigaretter, der går under at være ”normale”, det er e-cigaretter med en tank. Størrelsen svarer til en cigar eller en kuglepen. I dem er der en tank til din e-væske, og det er muligt for dig, at udskifte coli. Batteriet har her en længere levetid end ved Cigalikes.

  • E-cigaretter Mods

Mods er den største type af e-cigaretter. Det er samme system som ”normale e-cigaretter”, men er blot større. Deres batterier er større og holder også i længere tid.

Gode overvejelser inden køb

Det er vigtigt, at du tænker over, hvor mange penge du vil bruge på e-cigaretter, da de varierer rigtig meget i pris alt efter, hvilken model du vælger. Selve startsættet koster en del penge, men vil spare dig for mange penge ift. cigaretter. Løbende skal du udskifte coli og have væske til din e-cigaret, det er dog et beløb, der er ganske overkommeligt. Derudover skal du også tænke over, hvor meget du vil dampe, da det har en stor betydning for, hvilken kvalitet du skal gå efter.

Diverse
Sådan vælger du en gave til den aktive mand
Diverse
Undgå skader, når du træner
Diverse
Husk at overholde alle krav til stævner og arrangementer
There are currently no comments.