Diverse

Skal du ud at cykle i 2018?


Måske er et af dine nytårsforsætter at komme i form? Det kan du gøre ganske simpelt ved at anskaffe dig en cykel, alt afhængig af hvilken type cykling du er til, også blot komme ud over stepperne.

Cykling er en af danskernes yndlings-motionsformer, og det forstår man måske også godt.

Læs fordelene ved cykling i dette indlæg på Fitnessinfo.dk.

Cykelform: Om du er til landevejscykling eller mountainbike er ikke så afgørende for dit primære kriterie – altså at smide nogle kalorier.  Det er klart at kroppen bruges på nogle andre områder, hvis du eksempelvis kører mountainbike da det handler meget om balance og kontrol. Det kan være ekstremt hårdt at køre i terræn og det kræver i høj grad træning. Men er du først kommet ind i en rytme, er det fantastisk givende og sjovt.

Landevejscykling er rigtig meget teknik, eftersom du skal have et rent tråd i pedalerne. Der er nogle andre tekniske finesser i landevejscykling, og er oftest sjovere hvis man kører som et hold. På den måde kan man nemlig også begynde at eksperimentere med nogle teknikker inden for cykelsporten, såsom at ligge på hjul.

Mountainbiking kan lettere gøres alene, og man er på den måde ikke ligeså afhængig af hverken andre eller tiden.

Noget for enhver: Cykling er nemlig noget for enhver smag. Det gode ved at cykle er at det ikke helt er ligeså belastende som løb eksempelvis, hvis man har styr på sin teknik. Det gør også at man kan fortsætte i flere år, end hvis man startede med at løbe.

Det er især knæ og ryg/ lænd der belastes ved løb, og vælger man at gå med denne motionsform i stedet, kan man altså risikere eventuelle tidligere skader, da det som oftest er en god idé at have en grundform før man vælger løb.

Nemt at komme i gang: Det er nemt at komme i gang med at cykle. Er man uerfaren inden for området, er det en god idé at rådgive sig med sin lokale cykelhandler forinden, da det klart kræver noget vejledning for at få den gode start på sin nye favorithobby.

Gå derfor heller ikke ned på udstyr eller cykelmodel, da hvis man kan risikere at miste lysten inden man reelt er gået i gang, hvis det købes for billigt eller begrænset.

Vi håber du nyder de sidste dage i 2017 og kommer godt fra start i det nye år.

Tak fordi du læste med.

Diverse
Sådan får du et succesfuldt vægttab
Diverse
Hvad er e-væske?
Diverse
Køber du din agurkesalat i supermarkedet?
There are currently no comments.