Artikler

3 gode tips til effektiv styrketræning


Styrketræning kan være mange ting. Der kan dertil være forskel på folks mål med styrketræningen. Træner du selv med henblik på, at kunne forøge din muskelmasse og tone din muskler, så er det naturligvis at høj prioritet, at du får det maksimale ud af din træning. Derfor finder du også tre rigtig gode tips til en effektiv styrketræning lige nedenfor, så du dermed er sikret, at du får det fulde ud af din styrketræning – hver gang.

Sørg altid for en god opvarmning

Opvarmning er en vigtig del af styrketræning. Det er noget, du skal tage meget seriøst. Du bør derfor også lave mindst ét eller to opvarmningssæt i hver øvelse. Her bør du bruge en belastning, der er på cirka 50% af det, du mener er din normale belastning. Dertil skal du også lave en generel opvarmning, inden træningspasset, hvor du får pulsen op.

Du bør have minimum ét træningspas om ugen

Som det også gør sig gældende for mange andre ting, så er dedikation og vedholdenhed noget, der er uhyre vigtigt i forhold til din træning. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at have minimum ét træningspas i løbet af en uge. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at hvis du kan have mere end ét, så er det naturligvis kun en klar fordel.

Indtag altid noget at spise efter et træningspas

Når du er færdig med et træningspas, så er det vigtigt, at du sørger for at spise og drikke noget, der indeholder både protein og noget kulhydrat. Det er nemlig noget, der er med til at sikre, at din krop kan restituere meget hurtigere og du kan derved også være sikker på, at det er med til at sikre, at du får det fulde ud af den træning, du er færdig med.

Artikler
Vælg cyklen i stedet for bilen og få mere motion
Artikler
10 julegaveidéer til fitnesstypen
Artikler
I form til bryllupsdagen?
There are currently no comments.