Artikler

Vælg cyklen i stedet for bilen og få mere motion


Det er ret undervurderet, hvor meget daglige cykelture egentlig gør for konditionen, og hvor sundt det er at tage cyklen i stedet for bilen. Derudover undgår man også at blive fanget i trafikken, når man cykler, hvilket i modsætning kan være tilfældet, når man kører i bil. Det kan dog være hårdt at cykle, og det kan ydermere være, at der er forholdsvis langt til arbejde, hvorfor det kan være en fordel med en elcykel. Den er miljøvenlig, hjælper godt på vej på cykelturen, men alligevel får man rørt sig, når man cykler på en elcykel, hvorfor man slår flere fluer med et smæk ved at have en elcykel – læs mere her.

En elcykel giver hurtigere og lettere ture

Med en elcykel er det muligt at komme meget hurtigt fra et sted til et andet, da det er muligt at holde en meget solid fart, uden at man skal æde sig selv og begynde at svede for det. Elcyklen hjælper godt på vej, hvilket også er en fordel, når man ønsker at cykle på arbejde, til skole eller lignende, da man på elcyklen i mindre grad vil begynde at svede, da man bliver hjulpet godt på vej af elmotoren.

Batteristørrelse, LED-display og lignende

Det er muligt at få et overblik over forskellige elcyklers specifikationer i en elcykel test, og det er blandt andet gældende for specifikationer omkring batteriets størrelse. Denne varierer nemlig fra variant til variant, hvormed det er forskelligt, hvor mange kilometer det er muligt at køre på en enkelt opladning. Det kan eksempelvis være en rækkevidde på 100 km, inden batteriet skal genoplades. På nogle modeller er der også et LED-display, hvor det er muligt at se og justere på forskellige indstillinger. Det kan eksempelvis være turbo, tour, eco eller lignende, hvilket skal vælges i forhold til den hastighed, man ønsker at køre.

Artikler
Bliv sommerklar med de helt rigtige damesandaler
Artikler
3 gode tips til effektiv styrketræning
Artikler
I form til bryllupsdagen?
There are currently no comments.