Artikler

I form til bryllupsdagen?


At blive gift er for de fleste en stor dag. Det er en magisk dag, som vil blive husket resten af livet, og det er en dag hvor de tætteste venner og familien er samlet for at fejre brudeparret, så de kan starte deres nye tilværelse sammen på en så god måde som muligt. At blive gift er en tradition som har eksisteret i mere flere hundrede år, og ligeså lang tid som det har eksisteret i ligeså lang tid har det for begge parter været vigtigt at være så smuk og flot som muligt – både som brud og som gom. I de senere har det bl.a. betydet at figuren har skulle trimmes, så man har været ekstra smuk i brudekjolen eller ekstra flot i jakkesættet til gommen. Det gælder ikke kun for bryllupsdagen, men også hvis man gerne vil vise sig selv fra sin bedste side til fx sit kobberbryllup eller en af de andre vigtige bryllupsdage.

Mange har forsøgt at opnå dette mål ved at begynde til fitness. At begynde til fitness får dig automatisk i bedre form, og det sikre samtidig at du bliver sundere og mere rask. Men det store problem melder sig for nogle: hvordan får man nu lige taget sig sammen til at begynde til Fitness og værre endnu, hvordan kommer man ind i en god rytme, så man bliver ved med at komme derned?

Start i god tid, så du hurtigere kommer ind i rytmen

Der er rigtig mange Do’s and dont’s når det kommer til forskellige traditioner til brylluppet. Det kan du læse mere om i Femina artiklen her. Men faktum er, at du altid med god samvittighed kan begynde til fitness, hvis du gerne vil i form til den helt specielle dag. Et godt råd er at begynde i så god tid som muligt, da du på den måde, hurtigere får sat gang i kroppens proces for at smide noget af det overflødige fedt på kroppen.

Vælg et fitnesscenter tæt på

Vælg meget gerne et fitnesscenter der er tæt på dig. Jo tættere det ligger på dig, jo nemmere vil det være at komme derned og få trænet. Og det er netop denne rytme, der er så essentiel at få gang i. Det er nemt at tage derned én enkelt gang og dernæst ave god samvittighed, men hvis du virkelig vil i god form, må du lægge blod, sved og tåre i.

Artikler
Bliv sommerklar med de helt rigtige damesandaler
Artikler
3 tips til en fladere mave
Artikler
Gokart er en sport med go’ gas!
There are currently no comments.