Artikler

3 tips til en fladere mave


Der er mange, der drømmer om en fladere mave. Det er dog langt fra alle, der ved, hvor de skal tage fat. Der findes mange mulige træningsøvelser og tiltag, du kan indføre i din hverdag, hvis du ønsker at opnå en fladere mave. Hvis det er noget, du gerne vil opnå til sommersæsonen, så finder du i denne artikel hele tre gode tips til en fladere mave.

Der findes også et bredt spektrum af øvrige tips, der kan bruges. De tre nedenstående tips fungerer dog glimrende. Derfor er du også garanteret, at de har fornem effekt, hvis du søger at få en fladere mave.

1. Sov – og sov nok

Det er vigtigt, at du tager din nattesøvn seriøst. Der er – desværre – mange, der tror, at søvn ikke har relevans. Faktum er dog, at det er mellem kl. 22:00 og 02:00, at din krop restituerer fysisk og opbygger nye celler. Det er også i dette tidsrum, at de nedbrudte muskler genopbygges. Derfor er søvn også et vigtigt aspekt i forhold til at få en flad mave.

2. Skip mavebøjninger – brug planken

Mange tror, at den bedste maveøvelse er de traditionelle mavebøjninger. Planken er dog en markant bedre øvelse. Den sørger for, at du spænder op i hele muskelkorsettet, hvilket giver dig en stærk mave. Samtidig bruger du også mange andre muskelgrupper. Det er en øvelse, der kan være med til at tone din mave og gøre den meget fladere.

3. Skru op for både styrke og fart

Den bedste vej til en flot og fast mave er, at træne med frie vægte. Det skyldes, at du ikke kan undgå at spænde op i mavemusklerne – også selvom det ikke er dém, du ønsker at træne. Ydermere, så er intervaltræning et par gange om ugen også anbefalelsesværdigt. Det skyldes, at den opjusterede fart smelter fedtet på blandt andet mav og hofter.

Artikler
Gokart er en sport med go’ gas!
Artikler
Bliv sommerklar med de helt rigtige damesandaler
Artikler
3 gode tips til effektiv styrketræning
There are currently no comments.