Diverse

Derfor kan søvn give dig en fladere mave


En smal talje og en flad mave er noget, de fleste drømmer om. Mange tror dog, at det kræver en komplet (og knap så behagelig) omlægning af deres livsstil. Faktum er dog, at det i mange tilfælde er muligt at opnå med meget mindre. Én ting, som mange glemmer er, at søvn har en indflydelse på din mave. Derfor er det også vigtigt, at du får nok søvn.

Sov dig til en fladere mave

For mange lyder det som en drøm. Sandheden er dog, at det er muligt, selvom det dog også kræver meget andet end blot dét. Hvad dette handler om er, at du bør sove senest kl. 22:30 de fleste dage. Det skyldes, at det nemlig er mellem kl. 22.00 og 02:00, at din krop restituerer. Derfor anbefales det også på kraftigste vis at holde sig til dette.

Ovenstående betyder, at din krop restituerer fysisk. Den opbygger nye celler samt de muskler, der er blevet nedbrudt i løbet af dagen eller efter en hård træning. Derfor nytter det ikke noget, at du træner intenst eller generelt set har en hård arbejdsdag, hvis du først lægger dig til at sove kl. 01:00 de fleste af ugens dage.

Søvn er vigtig for dine fitnessresultater

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at søvn er noget, der er vigtigt for dine fitnessresultater. Det er noget, der gør sig gældende, hvad end du træner med henblik på vægttab, styrketræning eller med et mål om, at tone kroppens muskulatur. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du ikke nedprioriterer din søvn.

Der er – desværre – mange, der tror, at søvn ikke er relevant. De tror, at det blot handler om at give kroppen plads til at restituere – om man er vågen eller sover. Sådan forholder det sig dog ikke. Derfor er det også særdeles vigtigt, at du altid sørger for at få din nattesøvn.

Diverse
Hvad er e-væske?
Diverse
Vil du godt i gang med din træning eller have en bedre kondition? Så er en crosstrainer noget for dig
Diverse
Find den træning, der passer bedst til dig
There are currently no comments.