Diverse

Tænk på miljøet og kør på el-cykel


I dag fokuseres der meget på miljøet og grøn energi. Derfor fokuserer man hele tiden på alternative måde, man kan nedsætte udledningen af drivhusgasser på. Et af de største områder, og måske et af de områder det er lettest for hver enkelt person at forbedre, der anvendes fossile brændstoffer i stor stil, er transportområdet. Her er der en stor og langt fra umulig forbedring at hente. En måde hvorpå man kan forbedre dette, er ved el cykling.

Elcyklen er drevet af en lille elmotor, som gør det nemt at komme hurtigt fremad på cykelstien, samtidig med at man er en gevinst for miljøet. Når man træder i pedalerne, slår elmotoren til og gør det langt nemmere, hurtigere og sjovere at cykle. Man kan som regel cykle mellem 30 og 75 kilometer pr. opladning, men rækkevidden varierer på de enkelte cykler.

Elcykler er generelt på vej frem, og både yngre og ældre har fået øjnene op for de mange fordele. Det er et effektivt, sundt, økonomisk og miljøvenligt alternativ til bil, bus og tog.

Cyklerne fås i et væld af farver og designs, og er lige så flotte som almindelige cykler. Uanset om man er til klassiske, stilfulde, farverige eller sporty elcykler, findes de til enhver smag. De findes både med og uden gear, med fodbremse eller håndbremse – alt efter hvad man foretrækker.

7 gode grunde til at køre på elcykel

Der er mange fordele forbundet med elcyklens genopladelige batteri, og her er syv grunde til, at man bør investere i en elcykel.

– Det er sundt

– Man kan cykle langt og hurtigt uden at svede og blive overbelastet

– Man får frisk luft

– Det er godt for miljøet

– Man kommer hurtigere fremad, så det er tidsbesparende

– Konstant medvind, som øger lysten og muligheden for at cykle mere og længere

– Det koster 40 øre at cykle 20 km på en elcykel, og derfor er det en økonomisk besparelse i forhold til egen bil eller bus

Bedst i test

Det kan være svært at vide, hvilken elcykel der passer til sin hverdag og sine krav. Derfor er der lavet en test online, hvor man kan blive klogere på cyklernes funktioner, priser og fordele. Hvis dette er noget for dig, så læs testen her.

Diverse
Skal du ud at cykle i 2018?
Diverse
Få pulsen op med paintball
Diverse
Hvad du skal være opmærksom på, når du køber e-cigaretter
There are currently no comments.