Fitness

Bliv din egen ekspert


Hvem kender egentlig din krop bedst? Svaret er relativt enkelt; det gør du selv. Til gengæld ligger der rigtig meget bag det udsagn. For hvad vil det egentlig sige at kende sin krop? Handler det om, at du ved, hvornår du er lidt presset og kende dig selv nok til at være i stand til at fortælle, om du er på et niveau, hvor du skal læne dig lidt tilbage, eller kan du godt presse dig selv endnu længere? Eller handler det om, at du ved, hvor meget træning, der er sundt for dig?

Der findes ingen endelig definition for, hvad det vil sige at kende sig selv, men der findes rigtig mange gode råd til, hvordan man kan holde kroppen så frisk og klar som overhovedet muligt. Gennem de seneste år er det blevet mere og mere populært at dyrke fitness, og det er en genial måde at holde kroppen ved lige på.

Selvstyret træning

Fitness er en træningsform, der er meget frihed ved. Du kan selv vælge, hvornår du møder op i fitnesscentret. De fleste har åbent i dagtimerne og lidt til, men i nogle centre er der døgnåbent, så selv hvis du arbejder på skæve tidspunkter eller ved, at din motivation er højest sent ud på aftenen, så kan du møde op og få trænet.

Når man træner, er det vigtigt, at man har udstyret i orden. Det betyder måske ikke så meget, hvilken t-shirt, du har på, men det er alligevel rart at have en, der kan lede sved og varme væk fra kroppen, så du ikke oplever, det driver af dig, mens du er på løbebåndet. Skoene er alfaomega, og du er nødt til at have et par, der virkelig støtter omkring din fod, så du ikke risikerer skader. Læs mere på fysiolab.dk og få inspiration til din næste træning.

Fitness
Derfor skal du løbetræne – og det skal du gøre bagefter
Fitness
Sådan kan du nemt komme i gang med hjemmetræningen
Fitness
Hold kroppen ved lige