Træningsudstyr

3 gode grunde til at dyrke yoga


Der er ingen tvivl om at yoga er godt for kroppen, og ikke mindst dit mindset. Du kan faktisk også tabe dig ved at dyrke yoga, tro det eller ej. Du skal i hvert fald ikke undervurdere yoga, for det er en af de ting som faktisk kan booste dit vægttab. Du forbrænder dog ikke ret mange kalorier på øvelser, men når det kommer til kosten, så går det hele fremad. For en sund kost, og træning som ikke gør dig stresset, kan nemlig også have en effekt på vægttab.

Det gode ved yoga er at du kan få kroppen til at give slip på diverse spændinger i kroppen, derved er der større chance for vægttab, fordi du ikke er spændt op. Dit stressniveau kan reduceres, og det væske der er i din krop, bliver afdæmpet når du ikke er stresset mere, for dit fedt slipper sig nemlig løs. Det kræver også et underlag; find den rigtige yogamåtte til dig.

Gode øvelser for dig der vil træne yoga

Et par lette øvelser skal der til når der skal trænes yoga, du kan altid starte med hunden, hvor du går ned på alle 4 og trækker op og ned i ryggen langsomt. En anden er knibeøvelser, ja det lyder måske mærkeligt, men det får dig også til at slappe af, og er også en øvelse. Fordi du skal gøre det, er fordi:

  1. Du bliver smidig

Mange af stillingerne vil gavne dine musklers styrke, og ikke mindst smidighed, du får sved på panden, og gør konditionen bedre.

  1. Flottere holdning

Du får oftest en god styrke i ryggen og maven, hvilket giver det en mere ret holdning i kroppen.

  1. Reducering af stress

Man bliver ved yoga opmærksom på åndedræt, og på at trække vejret dybt og ikke mindst roligt. Det hjælper også på stress. Fordi det aktiverer dit nervesystem.

Træningsudstyr
Kæmpe verdenssport oplever vækst i Danmark
Træningsudstyr
Fitnessguide: Dette kan du bruge en kettlebell til
Træningsudstyr
Crosstraining for begyndere