Diverse

Få pulsen op med paintball


Går du og tror, at paintball kun er for voksne drenge, der leger krig, polterabender eller teambuildings arrangementer? Så kan du godt tro om igen. Paintball er nemlig meget mere end det. Det er en sport, som med sikkerhed giver dig sved på panden og fuld smæk på adrenalinen.

En udfordrende aktivitet sammen med dine venner

Paintball er en anderledes måde at bevæge sig på samtidig med, at du har det sjovt med dine venner. Paintball er en sport, hvor man er inddelt i hold, og hvor det går ud på at eliminere modstanderne eller tage modtandernes flag. Man er iklædt nogle særligt camouflerende dragter og udstyret med paintball våben, som skyder med små kugler med maling indeni. Der findes et hav af forskellige spiltyper, og hos Kongelunden tilbyder de hele 7 forskellige unikke baner, som du og dine venner kan boltre jer på.

Paintball er en intens oplevelse, hvor der er fart på aftrækkeren, og hvor du og dine venner med sikkerhed får bevæget jer rund på hele banen. Det er en udfordrerende aktivitet, og du vil hurtigt opleve, at det ikke kun er en leg men også en sport, hvor du bliver nødt til at tænke taktisk for at bekæmpe det modstandende hold.

Er det muligt at spille paintball alene?

Både ja og nej. Det er selvfølgelig ikke muligt at spille paintball uden, at der er mindst to hold på banen, men det er til gengæld muligt at ankomme alene og deltage på et af Kongelundens opsamlingshold, som finder sted hver lørdag i sommerhalvåret. På opsamlingsholdende er der ikke noget minimums antal spillere, og du vil derfor være sikker på at kunne deltage på et af holdene. Paintball er altså også en holdsport, hvor du har mulighed for at få nye bekendtskaber, mens du høster en anderledes form for motion ind på kontoen.

 

 

Diverse
Invester i din sundhed på forskellige måder
Diverse
Skal du ud at cykle i 2018?
Diverse
Tænk på miljøet og kør på el-cykel
There are currently no comments.