Diverse

Havearbejde giver god motion


Vi er alle sammen vant til, at når vi skal dyrke motion, så skal vi ned i det lokale træningscenter. Men faktisk kan du træne rigtig meget, hvis du sørger for at lave alt dit havearbejde.

Alle der har et hus, bør være glade for, at det endelig er sommer. For det giver dem en masse ekstra træningsmuligheder, som de ellers ikke ville have.

Prøv og fyld en tryllebør fyldt med haveaffald. For nærmest alle er det hårdere end den motion, som de dyrker, når de står nede i det lokale træningscenter.

Hvis du har et gammelt træ, som du skal fælde, så har du også gode muligheder for at få trænet en øvelse, som man i gamle dage ville sige skabte rigtige mænd. I dag er det en øvelse for både mænd og kvinder, og du kan endda lave en øvelse i et fitnesscentr, hvor du slår ned i et kæmpe dæk. Her træner en ganske almindelige træfældning mange af de samme muskler. Så kan du liges godt få udrettet noget, mens du træner.

Der er plads til det hele

Vi siger ikke, at du slet ikke må gå ned i dit lokale træningscenter, før det igen er vinter. Men prøv at dyrk motion ude i naturen. Om sommeren har du unikke muligheder for at dyrke motion på en helt anden måde om vinteren.

Du kan ordne din have, du kan få ordnet en række byggeprojekter. Du kan løbe en tur i skoven, mens du dufter til naturen.

Træning handler om lykke, og du finder ikke en større lykkefølelse, end den som du får, når du er i skoven. Derfor vil vi opfordre dig til at dyrke motion 2-3 gange om ugen udenfor.

Hvis du har havearbejde så lav det hver dag også. Du kan altid gøre det før eller efter din træning.

Diverse
Tænk på miljøet og kør på el-cykel
Diverse
Stram huden op effektivt
Diverse
3 små tips til en bedre træning
There are currently no comments.