VIKING REBUILD ELLER WHEY PROTEINPULVER? • Fitnessinfo.dk

VIKING REBUILD ELLER WHEY PROTEINPULVER?

I starten af 2014 lancerede førende forhandler af kosttilskud Getbig deres nye og revolutionerende blanding af whey protein (valleprotein), kreatin og sojaprotein – blandingen blev døbt Viking Rebuild, og ud kan se den her.

Viking Rebuild skiller sig ud ved, at der er blandet henholdsvis whey protein, kreatin og sojaprotein i én og samme proteinpulver. Disse 3 kosttilskud har ellers hidtil oftest været adskilt, og vi har måttet købe tingene hver for sig, hvorefter vi selv skulle stå og blande tingene sammen i shakeren.

Ny forskning siger: Viking Rebuild blandingen er bedst

Viking Rebuild proteinpulver fra Getbig

I lang tid har vi døjet med det besvær, det er, at skulle blande præcise og effektive mængder af whey protein og kasein til vores post-workout tilskud. Det er nu blevet meget lettere med Viking Rebuild, som klarer jobbet for os.

Derudover har tingene taget en ny og spændende drejning, hvad angår tilføjelsen af sojaprotein.

Ny forskning på området viser nemlig, at vi opnår langt bedre og hurtigere resultater ved at kombinere både de hurtigt optagelige proteiner fra whey protein, de langsomt optagelige proteiner fra kasein og derudover supplere med sojaprotein.

Hvorfor sojaprotein i Viking Rebuild?

Sojaprotein ligger et sted midt imellem whey protein og kasein, når det handler om den tid, det tager at optage proteinerne i kroppen, så de fungerer.

Netop fordi sojaprotein ligger midt imellem, skaber de, ifølge den nye forskning, den perfekte balance mellem whey protein og kasein, og sammen danner de 3 proteinkilder den bedste og længste proteinsyntese.

Konklusion

Viking Rebuild må derfor konkluderes til at være bedre til post-workout end det traditionelle whey proteinpulver, f.eks. Whey 100 fra Bodylab.

Vi vil med garanti se en spændende udvikling på dette område i løbet af 2014 og de efterfølgende år. Ny teknologi og den nye forskning vil få tingene til at rykke endnu mere og endnu stærkere på kosttilskud området.

Og der går nok ikke særlig længe, før Getbig får en hel del konkurrence fra de andre producenter og forhandlere af kosttilskud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
VIKING REBUILD ELLER WHEY PROTEINPULVER?, 5.2 out of 10 based on 10 ratings

Trackbacks/Pingbacks

  1. viking whey proteinpulver | bodybuilding-dk - august 15, 2015

    […] VIKING REBUILD ELLER WHEY PROTEINPULVER? – Fitnessinfo.dkViking Rebuild proteinpulver er resultatet af den nyeste forskning inden for optimal kosttilskud til post-workout. Vi gennemgår fordelene ved nyheden..Kan du besøge hjemmesiden […]

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes