3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET • Fitnessinfo.dk

3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET

Hvis man vil tabe sig i ansigtet, findes der et par enkle metoder hertil. Føler du dig for rundt og oppustet i ansigtet? Der findes en lille række enkle, men effektive metoder til at reducere den irriterende dobbelthage og generelt give ansigtet en lille opstrammer.

Herunder får du 3 trin til at få et slankere ansigt.

Trin 1 til at tabe sig i ansigtet – Diet

Drik masser af vand – Vand er generelt sundt for kroppen, og bør indtages i gode mængder dagligt. Dels sørger det for, at man ikke risikere at dehydrere, men det renser også huden for toksiner. Desuden kan dehydrering medfører, at ansigtet føles og ser oppustet ud, hvorfor det også er vigtigt at drikke rigeligt med vand dagen igennem.

Sidenote: Når du drikker godt med vand, vil du samtidig opleve en følelse af mæthed, hvilket kan hjælpe dig til at holde fingrene væk fra de små, usunde mellemmåltider, slik, chips og så fremdeles.

Drop fedtet – Det siger næsten sig selv, men det er stadig et af de allervigtigste punkter, og derfor har jeg også valgt at bringe det med i dette indlæg. Du skal for alt i verden sørge for at spise sundt og undgå for meget unødvendige kalorier i din daglige kost.

3 trin til at tabe sig i ansigtet

Du vil opleve store forbedringer bare ved at foretage små justeringer og ændringer i din kost – f.eks. kan du hurtigt og nemt udskifte sodavand med sukkerfri saftevand, vænne dig til at drikke danskvand med citrus eller lignende. Du kan også konsekvent udelade desserterne og andre usunde snacks i løbet af dagen.

Spis morgenmad – For at tabe sig i ansigtet eller andre steder på kroppen er det hverken en effektiv eller sund metode at undlade at spise generelt – du skal bare sørge for at spise sundt og mere struktureret. Specielt morgenmaden er et vigtigt måltid, og det har du sikkert både hørt fra skolelærere, forældre og andre kloge mennesker hele livet.

Ikke desto mindre passer det, og morgenmaden er især vigtigt, da den giver din krop den energi, som den skal forbrænde i starten af dagen, når man skal op i gear. Sørg for at spise godt med fuldkornsprodukter og frugt. På den måde giver du din krop godt med fedtfattig energi.

Trin 2 – Dyrk motion

Få en træningsrutine – Lad mig med det samme slå fast, at det er svært, måske endda umuligt, at målrette træning direkte til et vægttab i ansigtet. Ikke desto mindre er det dog dét, der skal til, for at opnå dit mål. Du skal blot glemme ansigtet, så at sige, og i stedet for koncentrere dig om at dyrke motion og tabe sig på hele kroppen – så skal ansigtet nok følge med og blive slankere i takt dermed.

Sidenote: Ifølge læger og eksperter bør man dyrke minimum 30 minutters kondition/cardio træning i løbet af dagen. Det indebærer men begrænser sig ikke til jogging, cykling, spinning, svømning, step og des lignende.

Tabe sig i ansigtet

Få nok søvn – Kroppen har generelt brug for rigeligt med søvn for at opretholde et sundt og effektivt immunforsvar samt en række andre vigtige kropsfunktioner. Men det er også vigtigt at få nok søvn, hvis man vil undgå, at ansigtet bliver oppustet. Få gerne 7-8 timers søvn hver nat for at holde dig sund og rask.

Trin 3 – Skift udseende

Brug makeup – Makeup kan hverken fjerne dobbelthagen eller på anden måde give dig et slankere ansigt – og dog – for det kan helt bestemt hjælpe ansigtet til at se ud som om, at det er en smule slankere. Jeg vil dog ikke anbefale dig kun at nøjes med den lette løsning – det er stadig vigtigt at spise sundt, få nok søvn og dyrke en vis mængde motion, hvis man vil få det sande og effektive vægttab og tabe sig i ansigtet.

Vægttab i ansigtet

Men hvis man vil hjælpe det lidt på vej, så kan man f.eks. bruge en lidt mørkere pudder under hagen og på det nederste af kinderne – på den måde kan man få ansigtet til at syne slankere. Det kan være lidt svært, men prøv at leg lidt med det – så fanger du den hurtigt.

Du kan finde en pudder eller rouge, der passer, på Helsebixen.dk.

Sidenote: Sørg for at nøjes med en lille smule. Undgå overforbrug af makeup, da det hurtigt kan blive for meget og dermed se afslørende ud og give udtryk for, at man ligefrem forsøger at skjule noget. Alt med måde – sometimes less is more.

Skift frisure – Hvis man i forvejen har et lidt rundt hoved, så kan den forkerte frisure få ansigtet til at se endnu mere oppustet ud, og hovedet syner mere rundt. Derfor kan man med fordel tage et smut forbi sin trofaste frisør og spørge vedkommende, om han eller hun har nogle gode idéer til frisurer, som vil klæde dig og samtidig få ansigtet til at se mere slankt ud.

Sidenote: Din frisør ved formentlig følgende i forvejen, men man kan f.eks. benytte sig af lyse striber hist og her for at flytte en del af fokus over på håret, hvormed man igen giver ansigtet et slankere look.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (31 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET, 7.7 out of 10 based on 31 ratings

Trackbacks/Pingbacks

 1. tabe sig i ansigtet | Dine Kalorier - januar 9, 2015

  […] 3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET • Fitnessinfo.dkHvis man vil tabe sig i ansigtet, findes der et par enkle metoder hertil. Føler du dig for rundt og oppustet i ansigtet? Der findes en lille række enkle, men …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

 2. tabe sig hurtigt i ansigtet | Dine Kalorier - januar 9, 2015

  […] 3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET • Fitnessinfo.dk… at spise sundt, få nok søvn og dyrke en vis mængde motion, hvis man vil få det sande og effektive vægttab og tabe sig i ansigtet. …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

 3. tips til at tabe sig hurtigt | Dine Kalorier - januar 9, 2015

  […] 3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET • Fitnessinfo.dkDet er faktisk slet ikke så svært at tabe sig i ansigtet, … Se med her, hvor du får 3 enkle tips til at komme dobbelthagen til livs. Navigation. Fitnessinfo.dk …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

 4. tips til at tabe sig | Dine Kalorier - januar 9, 2015

  […] 3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET • Fitnessinfo.dkDet er faktisk slet ikke så svært at tabe sig i ansigtet, som mange måske tror. Se med her, hvor du får 3 enkle tips til at komme dobbelthagen til livs.GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

 5. gode tips til at tabe sig hurtigt | Dine Kalorier - januar 9, 2015

  […] 3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET • Fitnessinfo.dkTrin 1 til at tabe sig i ansigtet … f.eks. kan du hurtigt og nemt udskifte sodavand med sukkerfri saftevand, vænne dig til at drikke danskvand med citrus eller …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

 6. tabe sig på ansigtet | Dine Kalorier - januar 10, 2015

  […] 3 TIPS TIL AT TABE SIG I ANSIGTET • Fitnessinfo.dk… at spise sundt, få nok søvn og dyrke en vis mængde motion, hvis man vil få det sande og effektive vægttab og tabe sig i ansigtet. …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes