Skal du have et par nye sneakers i julegave? 3 julegaveideer til den sporty type • Fitnessinfo.dk

Skal du have et par nye sneakers i julegave? 3 julegaveideer til den sporty type

Julen står for døren, og det er ved at være tid til at få overstået de traditionelle julegaveindkøb. Hvis du endnu ikke har flået Fields eller Magasin fra hinanden med dit kreditkort, så kan det måske være fordi, du ikke har haft den rette inspiration til at finde de perfekte julegaver. Derfor får du nu her 3 goed julegaveideer til, hvad du kan give til den lidt mere sporty type i din familie eller vennekreds. Så hvis du er klar, synes jeg da bare, vi skal gå i gang.

121232_da_maxi_0

Et par nye sneakers

Du kunne jo eventuelt overveje at købe et par nye sneakers fra Nike, Hummel eller adidas. Når sportsmærker laver sneakers, så plejer det som regel at blive ret vellykket. Det kan man jo bare se på Nike Free modellen, som jo er gået meget mere ind på markedet som et par sneakers i stedet for et par løbesko, som jo var den oprindelige ide. Lige nu kører Unisport ret mange gode tilbud på sneakers, som du måske kunne udnytte. Så er du i hvert fald sikker på at få et par sneakers i en god kvalitet fra et af de store sportsmærker.

En fodboldtrøje

Hvis du har en fodboldfan i familien, så kan du måske også overveje at købe ham eller hende en ny fodboldtrøje. Som fodboldnørd er det altid fedt at få en ny trøje – så længe det er ikke er fra en af de rivaliserende klubber til vedkommendes favoritklub. Så har du en lillebror eller en kæreste, der er tosset med fodbold, så kunne det da være en oplagt julegave. Så kan du måske også overveje, om der skal tryk på ryggen, eller om den bare skal være helt original.

Fitness abonnement

Mange mennesker har det med at spise for meget julen over. Derfor kunne det måske være en god ide at give et abonnement til et fitnesscenter. Dog er det vigtigt, du er sikker på, at vedkommende ikke bliver stødt eller tager det personligt. Det skal jo være med et blink i øjet og ikke et “det har du vidst brug for” look. Man kan vidst godt købe abonnementer til andre. Du kan jo eventuelt gå ind i centeret og spørge, hvis de ikke lige har nogle oplysninger om det på deres hjemmeside.

God fornøjelse med at finde de sidste par julegaver!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes