Hvorfor træne på en crosstrainer? • Fitnessinfo.dk

Hvorfor træne på en crosstrainer?

En crosstrainer er en all-around maskine, som styrker hele kroppen på én gang. Den hører til under kategorien ’kredsløbsmaskiner’, hvilket dækker maskinen rimelig godt. Kredløbstræning øger nemlig ikke bare din kondition eller giver et effektivt vægttab – næh, det sørger samtidig for at udvikle og styrke hele kroppens muskler.

En crosstrainer giver bare mere

Så hvad end du vil ned i vægt, have en bedre og mere stabil kondition, træne musklerne, eller en kombination af alle tre ting, så er crosstraineren en god maskine for dig.

Personligt har jeg trænet på crosstrainer maskiner op til flere gange, og jeg er lige smadret hver gang – på den gode måde, naturligvis. Det er simpelthen så fantastisk hårdt og dejligt, og det giver en fed følelse, når man har hele kroppen i spil.

På et løbebånd bevæger man også hele kroppen, bevares. Men på en crosstrainer skal der immervæk også bruges en omgang armmuller, for at komme derudaf. Det kan i hvert fald helt klar anbefales.

Overvejer du at anskaffe dig en crosstrainer til hjemmet, så vil jeg anbefale dig at tage ned i dit lokale fitnesscenter og prøve nogle af deres maskiner først, så du får fornemmelsen af crosstraineren.

Det er helt bestemt muligt at finde en god, og stadig billig crosstrainer på nettet, men det er trods alt stadig en smule penge at fyre af sted. Så sving lige forbi dit lokale fitnesscenter først.

En god og billig crosstrainer fra Abilica

Abilica.dk er en af Danmarks førende forhandlere af træningsudstyr og træningsmaskiner på nettet, og de har også et sublimt udvalg af crosstrainer maskiner.

Herunder har jeg fundet tre af deres mest populære maskiner frem til dig. De er fra hver deres prisklasse, så der er lidt at vælge imellem. Ellers kan du klikke dig ind og se hele deres udvalg af crosstrainers  her.
Masterfit TP500 crosstrainer

Masterfit TP500 – En god begynder →

Abilica Stream RC V crosstrainer

Abilica Stream RC V – For den seriøse →

Abilica E-Glide Crosstrainer

Abilica E-Glide – Crème de la Crème →

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes