5 gode høretelefoner til løb - Se dem her!

5 gode høretelefoner til løb

Jeg har samlet en liste over 5 forskellige slags høretelefoner til løb, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over mulighederne. Alle modellerne udmærker sig på hver sin måde, og du kan læse mere om fordelene og ulemperne ved hver model.

Høretelefoner til løb, sport og andre fysiske aktiviteter skal selvfølgelig passe til dig og dine behov. Hvis du løber rigtig, rigtig langt hver gang, så kan det godt være, at du bør undgå modellerne længere nede, som har ørebøjler, og omvendt.

Derudover har jeg også sørget for at vise dig nogle modeller fra forskellige prisklasser, så der helt klart er noget for dig også.

Om lidt er du klar til at vælge, hvilke høretelefoner, du synes bedst om. Og du må da meget gerne smide en lille kommentar nederst på siden og fortælle os andre, hvilken model du valgte.

God fornøjelse!

#1 – Puma El Diego

Den allerførste model på listen, som springer direkte ind på førstepladsen, er disse El Diego høretelefoner fra Puma. Modellen er med de klassiske in-ear høretelefoner, som du ganske enkelt propper ind i hvert øre, og så er du ellers klar til at løbe derudaf med din yndlingsmusik pumpende i øregangene.

Høretelefoner til løb fra Puma

Gå direkte til høretelefonerne

I modsætning til de andre populære modeller med ørebøjler eller behind-the-neck funktion, som vi kigger nærmere på længere nede, så er disse høretelefoner helt fra for yderligere stænger eller bøjler. Til gengæld holdes de ikke 110% på plads på præcis samme måde, som de andre modeller sikrer.

Det er dog ikke nødvendigvis noget problem, da lige præcis denne her El Diego model fra Puma kommer i en pakke med hele 3 forskellige størrelser af adaptere. På den måde kan du justere størrelsen på selve høretelefonerne, så de passer bedst til dine øre. Så slipper du for, at de glider ud, fordi de enten er for små eller for store.

#2 – Puma Pro Performance

Disse Pro Performance høretelefoner fra Puma stryger ind på andenpladsen. Puma er som bekendt verdenskendt for deres sportsudstyr, og de gør det faktisk også rigtig godt, når det kommer til elektronikken.

Høretelefoner til løb fra Puma

 

Gå direkte til høretelefonerne

Deres sports høretelefoner er i rigtig høj kvalitet, både hvad angår lyden og komforten. De ligger ikke i den allerbilligste ende af prislejet, men til gengæld får du så også et par solide og velspillende høretelefoner til løb, sport og andre former for fysisk aktivitet.

Denne model er udstyret med de populære ørebøjler, som sikrer, at høretelefonerne bliver siddende lige præcis dér, hvor de skal, under hele din løbetur.

Bøjlerne går rundt om dine øre, og på den måde sidder de stabilt på plads.

Et par af de øvrige modeller herunder er også med ørebøjler, og en af modellerne kommer med en ekstra god feature, som denne Puma Pro model ikke gør – desværre.

Der medfølger nemlig ikke ekstra adaptere, som ellers kan bruges til at gøre størrelsen på høretelefonerne større eller mindre, alt efter hvordan de bedst passer i lige præcis dine øre. Men hvis du er til et all-around godt sprots headset, så er det her et godt bud.

#3 – Uniksports HearIt

Jeg har sneget en discountmodel ind på tredjepladsen, da jeg også synes, der skal være plads til de lidt mere nærrige løbere. Hører du under denne kategori, så skam dig ikke – det betyder sikkert bare, at du så bare har nogle endnu federe og bedre løbesko end os andre. Men nok om det.

Høretelefoner til løb fra Uniksport

Gå direkte til høretelefonerne

Du får altså her et par høretelefoner til løb, som er i relativ god kvalitet og kan spille ganske højt, hvis du foretrækker dét. De koster så samtidig ikke alverden, for ikke at sige næsten ingenting.

Så hvis du vil spare lidt på denne post, og samtidig få et par høretelefoner til løb, som klarer jobbet udmærket, så er denne model fra Uniksports et godt bud.

Høretelefonerne tilsluttes din afspilleenhed via kabel, som sikrer en stabil og klar lyd under hele løbeturen. Modellen er lavet med ørebøjler, som er med til at holde dem godt og sikkert på plads, når du bevæger dig og løber.

Bøjlerne er dog lavet i særdeles hård plastik, så hvis du meget nemt har tendens til, at høretelefoner gnaver ved og på dine øre, så hav det lige med i dine overvejelser.

#4 – Sennheiser OCX 685i Sports White

På fjerdepladsen har jeg placeret dette eksklusive sports headset fra Sennheiser. Vi bevæger os nu i den lidt dyrere ende, men kvaliteten følger så også tilsvarende trop. Sennheiser er kendt og anerkendt for den vanvittig høje lydkvalitet i deres produkter, og det gælder så også deres høretelefoner til løb.

Høretelefoner til løb fra Sennheiser

Gå direkte til høretelefonerne

Disse Sennheiser OCX høretelefoner er med kabel, som tilsluttes din afspilleenhed. De er udført i et flot hvidt, og solidt design, som er vandafvisende og kan bruges i alt slags vejr. Derudover består selve høretelefonerne af to ørebøjler, som går over og rundt om ørene. På den måde sidder de sikkert og forsvarligt på plads, når du løber.

Du bør dog have med i dine overvejelser, at modeller med ørebøjler godt kan gnave efter længere tids brug ad gangen. De fungerer dog helt fint og giver rigtig god komfort ved mindre til halvlange løbeture.

Sidst men ikke mindst vil jeg lige nævne en rigtig fed feature ved denne pakke, som jeg personligt synes er virkelig cool.

I pakken medfølger nemlig adaptere til selve høretelefonerne, som du kan skifte ud alt efter størrelsesbehov. På den måde kan du enten bruge small, medium eller large, sådan så de passer perfekt til dine øre.

#5 – Sennheiser PMX 685i SPORTS

Jeg blev selvfølgelig også nødt til at inkludere en behind-the-neck model i denne top 5 liste over høretelefoner til løb. Denne model, som hedder behind-the-neck, har fået sit navn, fordi de to høretelefoner er forbundet af en bøjle i plastik eller gummi, som går bag om nakken.

Høretelefoner til løb fra Sennheiser

 

Gå direkte til høretelefonerne

Der er både fordele og ulemper ved behind-the-neck høretelefoner generelt. Lige præcis denne model fra Sennheiser roses, da fordelene opvejer ulemperne, og især fordi lyden er helt eminent. Hvis du kender bare lidt til Sennheiser i forvejen, så kender du også til kvaliteten af deres produkter. Denne model er udstyret med et kabel, som forbindes til din afspilleenhed, fx din smartphone eller iPod.

Lyden er dermed på plads. Den er god, den er solid, og du er sikret en god musikoplevelse under hele løbeturen. Men jeg bliver også lige nødt til at nævne ulemperne ved en behind-the-neck model, så du kan tage dem med i dine overvejelser, når du om lidt vælger dine høretelefoner.

Det første, og mindre problem, er, at det kan være svært at kigge op i luften, da nakken så vil støde mod bøjlen. Det andet problem er komforten i ørebøjlerne, som løber over og rundt om ørene. De fungerer efter hensigten og holder dine høretelefoner forsvarligt på plads under løbeturen.

Men da de fleste ørebøjler er lavet i relativ hård plast eller gummi, så vil de eventuelt begynde at gnave lidt i ørene. Hvis du ikke løber halve eller hele maratonløb hver anden dag, burde det dog ikke være noget problem.

Ekstra info om trådløse høretelefoner til løb

OBS: Generelt anbefaler jeg, at du holder dig til høretelefoner med kabel. Det kan godt være, at det virker lige dét mere frit uden, men du vil altid være sikret en bedre og mere stabil lydkvalitet med en kabelbaseret model. Og så lægger du alligevel ikke så meget mærke til det, når først du er i gang med løbeturen.

Det kan være super lækkert med et par trådløse høretelefoner til løb, spinning, styrketræning og andre former for fitness. Du slipper for et virvar af ledninger rundt om kroppen, og kan dermed nemmere koncentrere dig fuldt ud om din træning og få det maksimale ud af din tid.

De fleste trådløse høretelefoner til løb er designet som “behind-the-neck“, eller på dansk – nakketræk. Høretelefonerne er altså forbundet omme bag dit hoved, så de ikke generer dig på nogen måde, når du træner. Der er i øvrigt typisk tale om in-ear høretelefoner, så du har dine ører helt frie. Det er en virkelig rar feature, da du vil få det for varmt, hvis du bruger de traditionelle høretelefoner som dækker hele øret, og dermed ikke giver mulighed for ventilation.

2 typer af trådløse høretelefoner til løb

Der findes typisk 2 generelle versioner af denne type høretelefoner.

1. Den første version er de høretelefoner som har indbygget MP3 eller MP4 afspiller. Hvis du anskaffer dig sådan et par til din træning, så skal du altså ikke tænke på ledninger, og du skal heller ikke tænke på at skulle have din iPod, iPhone eller andre smartphones på dig hele tiden, når du træner. Dette er selvfølgelig en fordel, dels fordi du ikke skal huske på at medbringe eksterne afspilleudstyr, inden du går ud ad døren, og dels fordi du ikke skal bekymre dig og passe på, at du ikke ved et uheld kommer til at tabe din iPod eller smartphone, imens du træner.

2. Den anden version er så de trådløse høretelefoner til løb som fungerer via bluetooth. Med denne model tilslutter du dig bare din smartphone via din bluetooth forbindelse, og så er der ellers trådløs og klar musik i dine ører, når du træner. Hvis du er den påpasselige type, hvilket vi anbefaler dig at være, og måske er lidt bekymret for at tabe din smartphone, når du træner, så har vi også et svar dertil. Du kan nemlig anskaffe dig en lille holder til din smartphone, som du kan sætte fast rundt om din overarm, og på den måde sidder din telefon godt og sikkert fast, og du kan udøve din træning uden at tænke mere på dét.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
5 gode høretelefoner til løb, 9.3 out of 10 based on 3 ratings

2 Responses to 5 gode høretelefoner til løb

 1. Chresten H. Jepsen oktober 10, 2013 at 11:31 am #

  Jeg er rigtig glad for mine AL3 Sport trådløse høretelefoner fra Miiego.
  De sidder godt på hovedet og generer ikke under løb og træning, så dem kan jeg også anbefale.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Gode julegaveidéer til løbeentusiasten - Artikelforlaget.dk - september 23, 2014

  […] En af de allervigtigste ting, der motiverer, når man løber, er god musik. Musikken er vigtig for at få adrenalinen op at køre, og når først yndlingsmusikken pumper løs i ørene, så bliver man gearet op til at løbe endnu længere. Det kan være en god idé med et par velegnede høretelefoner til løb, som er specielt designet til formålet. Dem kan du læse mere om lige her. […]

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes