GÆSTEBLOGGER - DROP SPORTEN, HVIS DU VIL TABE DIG • Fitnessinfo.dk

GÆSTEBLOGGER – DROP SPORTEN, HVIS DU VIL TABE DIG

Indlægget er skrevet af Mads PhikamphonMads Phikamphon

På biblioteket faldt jeg for nylig over en stak fitnessblade. På forsiden af næsten alle bladene stod der hvordan du kan træne på forskellige måder, så du kan få fedtet til at flyve af og nå din idealvægt i en fart. Spændende, hvis det ikke lige var fordi sport og motion ikke har den store effekt ifht. vægttab.

Et effektivt vægttab

Det viser sig nemlig, at når du træner, så bruger du mere energi og derved får du lyst til at spise mere. Det kan godt være du med en masse viljestyrke kan klare nogle dage (eller uger) med et underskud i kosten, men den strategi holder ikke længden. På et eller andet tidspunkt, så vil alle komme til at smide håndklædet i ringen og spise igennem.

Hvis det går helt galt, så kan det også være du ikke kan lade være med at belønne dig selv med en is eller en sodavand når du har trænet. Og så er du ihvertfald lige vidt, hvis du kun træner for at tabe dig.

Hvad der virkelig skal til

Men hvis sport og motion ikke hjælper ifht. at tabe sig, hvad skal du så gøre? For der må da være en eller måde som du kan tabe dig på.

Selvfølgelig er der det. Det som det handler om er kostomlægning. Hvis du spiser korrekt, så er det ingen sag at tabe sig. Det har jeg prøvet på egen krop, da jeg for ca. 3 år siden tabte 7,2 kg på 15 dage – og siden da har jeg ikke haft nogen som helst problemer med at holde vægten, uanset jeg spiser bacon og æg næsten hver morgen!

Hemmeligheden bag mit vægttab

Hele hemmeligheden bag mit effektive vægttab og min evne til holde vægten er, at jeg undgår hurtige kulhydrater. Dvs. jeg såvidt muligt sniger mig udenom ris, pasta, brød og kartofler (når jeg er ude så spiser jeg hvad der bliver sat på bordet, men derhjemme så spiser jeg sjældent den slags).

Heldigvis er der flere og flere der har opdaget det forholder sig sådan. Som du bl.a. kan lære af den nye film Fed Up!, så er det gået op for rigtig mange at det er sukker m.m. der er skyld i vor tids fedmeepidemi. Det er ikke fedt som så mange ellers har gået og troet.

Fedt feder nemlig ikke. Det er de hurtige kulhydrater der feder, hvilket er grunden til jeg dagligt forlyster mig med bacon, æg og masser af smør uden at tage på (som du nok kan høre, så bekymrer jeg mig ikke det mindste om hvor mange kalorier jeg indtager).

Sport og motion er stadig en god ide

Men dermed ikke sagt at sport og motioner en dårlig ide. Selvfølgelig er det ikke det, da sport er både sundt og godt for humøret. køb en cykel, der passer til dig og se at komme i gang – uanset det ikke lige fører til vægttab.

Vægttabet skal du nok klare i en fart, hvis du bare dropper de hurtige kulhydrater. Gør du det, så vil det overraske mig hvis du ikke taber dig et par kg hver eneste uge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
GÆSTEBLOGGER - DROP SPORTEN, HVIS DU VIL TABE DIG, 10.0 out of 10 based on 1 rating
No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes